Online uren registratie

Registreren van gewerkte uren is nu makkelijker dan ooit. Start de registratie via een overzicht pagina van alle actieve projecten. Via het overzicht in een kalender kun je de registraties controleren en aanpassen. Ideaal voor zzp'ers die hun gewerkte uren willen bijhouden.

Je maakt een aantal klanten aan. Vervolgens maak je projecten aan waarvan je de tijd die je daarop werkt wilt registreren. Je kunt projecten ook onderverdelen in deel projecten.

Op de startpagina kun je het registreren van gewerkte tijd starten en stoppen, je kunt de registratie onderbreken en weer hervatten. Het programma gaat er van uit dat je nooit aan twee projecten tegelijk kunt werken dus als je de registratie start op een ander project wordt het voorgaande project gepauzeerd.

Op de kalender zie je in één opslag waar je deze week aan gewerkt hebt. Je kunt de uren registraties aanpassen door ze te verslepen of de grootte van de box aan te passen. Door op een blok te klikken kun je de gegevens van dit blok aanpassen of je kunt de gehele registratie verwijderen. Door op een tijd te klikken kun je achteraf registraties toevoegen. Om de kalender te maken is gebruik gemaakt van FullCalendar (Een javascript event kalender, Open Source software)

Dit gratis uren registratie platform wordt u aangeboden door DNAklik

Meld je aan